Thursday, September 10, 2009

09.09.09

semalam, tentu ramai yg tunggu tarikh yg datang hanya sekali ni. macam2 plan nk dibuat, konon nk simpan memori la. pokchik biasa je. xde benda yg spesel pun. cuma semalam pagi ada site meeting ngan majlis berbuka posa ngan bebudak opis ni. dalam bulan posa ni tak banyak keje leh dibuat (padahal sajer xmo buat) dengan alasan letih la.

Pagi semalam projek pokchik didatangi tetamu VIP. so kena la standby apa yg patut. sepatutnya mg lepas dier dtg tp postponed last minute lak. padahal pokchik kena pi site meeting kat Jln Bellamy tapi xmo lepaskan peluang nk tgk VIP ni dtg melawat projek pokchik ni.

pas briefing kitorang standby kalo2 VIP nk g melawat tapak, rupernye hampeh, cukup tgk dari jauh je. lantak ah janji briefing pagi tu membuatkan semua building team tersenyum puas. sekurang2 ada jalan yg diberi utk settlekan masalah yg ada.

Buka Posa @ Studio Cafe
setiap tahun mesti plan nk buka posa ngan budak opis. tp nk kumpulkan dorang ni susah skit. ye ah mana tau kalo xde sambutan. 2 tahun lepas ada sponsor kat Saloma Bistro heheh. tahun ni syp je. pokchik dpt jemputan buka posa Isnin depan kt Tropicana tapi xmo gi ah. Naper? ada lah hahaha. cuma tg ari Sabtu ni je utk Azida.

restoren ni di rekemen oleh si Jelitaz tu. ye la dorang g tanpa pokchik kan. terpaksa la gi ngan kwn2 opis je.

kumpul punyer kumpul, 12 org gak yg berminat nk join. tempat ok! makanan ok! repeat? boleh je. masa ni tuan punyer kedai ada buat photoshoot utk paper keluaran raya nanti. terselit la muker kitorang nanti. berlakon berborak ng beratur amik makan.

tpt nyanyi yg menjadi idaman...

muker tuan kedai cuak gak biler kitorang bgtau dari mana? "Ada lesen x kedai ni?" hahahha

1 comment:

aYuJeLiTa said...

amboi3..sape kate x ajak.. u yg xnk join.. nk bbuka ngn family katenye.. ye ke ngn family? hahaha :P